Política de Qualitat

COMPROMÍS AMB
LA QUALITAT

La prioritat de la Farinera Coromina són els nostres clients i la seva satisfacció. Complir amb els seus requisits i necessitats ens motiva per millorar contínuament, i ens obliguen a adquirir un compromís amb la qualitat i la seguretat alimentària dels productes.
 

Per complir amb les premisses de qualitat, en primer lloc es duu a terme una selecció acurada dels millors blats. Farinera Coromina té contacte directe amb els pagesos i cooperatives, i col·labora activament per tal de promoure una agricultura sostenible i de qualitat. Amb la mateixa filosofia es continua al llarg del procés de producció, que es consolida amb el control dels productes finals.
 

És per aconseguir aquests estàndards que Farinera Coromina té desenvolupat i implantat un sistema de gestió de qualitat basat en la norma ISO 9001, certificat des del 1999.
 

Dintre d’aquest sistema de gestió s’integra el sistema de traçabilitat, que permet conèixer les característiques de qualsevol producte fabricat a Farinera Coromina en tot moment: matèries primeres, curs seguit durant la seva fabricació, sitges on s’ha emmagatzemat, clients als què s’ha servit… El sistema permet tenir la informació en ambdós sentits: de la matèria primera al client i viceversa. També s’hi integra el sistema per garantir la salubritat dels seus productes, basat en el mètode APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics).
 

Política de Qualitat